The National Institute for Biotechnology in the Negev, Ben-Gurion Universit by Chyutin Architects

Horizontal garden and vertical atrium present open-air public space

Project Specs

Design Firm:
Location:

感谢  Chyutin Architects 予 gooood 分享以下内容。更多关于他们,请至:Chyutin Architect on gooood
Appreciation towards Chyutin Architects for providing the following description:

位于Negev的国家生物技术研究所(NIBN)坐落于本·古里安大学校园的西南角。这座大楼是校园实验室建筑群的一部分,通过带有屋顶的走廊相互连接。

▼项目外观,exterior of the project  ©Amit Geron

The building for the research laboratories of the National Institute for Biotechnology in the Negev (NIBN), is situated at the southwestern corner of the Ben-Gurion University campus. The edifice is a part of the university’s laboratory buildings complex and is connected to it by a covered walkway.

▼带有屋顶的走廊连接校园其它实验室建筑,the edifice is connected to university’s laboratory buildings complex by a covered walkway  ©Amit Geron

围护结构采用双层表皮体系,确保内部空间接受适量的阳光照射。双层表皮体系由内部玻璃幕墙和外部绿色U型玻璃构成,酸性U型玻璃百叶窗形成垂直向开口,让建筑使用者与外部景观相互联系。

A double skin system serves as this section’s envelope, enabling the inner spaces to receive their appropriate exposure to sunlight. This façade consists of an internal glazed curtain wall and an external layer of green u glass, which is perforated by vertical openings of acid u glass louvers that expose the building’s population to the landscape.

▼围护结构采用双层表皮,U型玻璃百叶窗形成垂直向开口,a double skin system serves as this section’s envelope, acid u glass louvers form vertical openings  ©Amit Geron

▼立面细节,facade detail  ©Dan Chyutin

NIBN大楼由四层组成:上面三层是实验室和研究人员办公室,首层透明体量是公共功能空间如大厅、教师休息室、礼堂、餐厅和研讨室,这种模式可以增加研究人员之间的互动,加强知识交流和跨学科之间的联系。首层使用玻璃幕墙和裸露的混凝土墙。玻璃幕墙形成城市周边环境与内部校园区域的视觉联系,消除两者之间的隔阂。裸露的混凝土墙构成对邻近校园建筑风格与材料的延续性。靠近门厅的是一个面积相当大的花园,部分被上层实验室遮盖,为室外活动创造了一个充满吸引力而又舒适的空间,并赋予整体建筑以宁静感。

The NIBN building is comprised of four levels: three for laboratories and researchers’ offices, standing above a transparent ground floor for general public functions such as foyer, faculty lounge, auditorium, cafeteria, and seminar room. These latter operations allow for increased interaction between researchers, thereby enhancing the exchange of knowledge and strengthening academic ties across disciplines. The ground floor’s envelope combines transparent glass façades and exposed concrete walls. The glass façades establish viewing relations between the surrounding urban environment and inner campus areas, dissolving the barrier between them. The exposed concrete walls form a stylistic and material continuation with the neighboring campus buildings. Adjacent to the foyer is a sizeable garden, partly covered by the upper laboratories floors, which creates an inviting and comfortable space for outdoor activities and bestows a sense of tranquility over the building as a whole.

▼首层使用玻璃幕墙和裸露的混凝土墙,the ground floor’s envelope combines transparent glass façades and exposed concrete walls  ©Amit Geron

▼靠近门厅的是一个面积相当大的花园,部分被上层实验室遮盖,adjacent to the foyer is a sizeable garden, partly covered by the upper laboratories floors    ©Dan Chyutin

上面几层围绕着一个方形空间布局,形成了一个高高的开放中庭。模块化和灵活的设计能够满足实验室类型、大小的不同变化。实验室和办公室沿着建筑外围布置,玻璃墙面的社交空间和抹灰墙面的辅助房间朝向中庭,可以欣赏花园景色。

▼上面几层围绕着一个方形空间布局,形成了一个高高的开放中庭,the upper floors are organized around a square space that forms an elevated open-air atrium  ©Amit Geron

▼内部方形开放空间,internal square open space  ©Amit Geron

▼玻璃幕墙建立了室内与周边环境的视觉联系,the glass façades establish viewing relations between the surrounding urban environment and inner campus areas  ©Amit Geron

The upper floors are organized around a square space that forms an elevated open-air atrium. Their design is modular and flexible so as to accommodate programmatic changes in terms of laboratory type and size. The laboratories and offices are located at the building’s periphery, while the social spaces with their glass facades and the auxiliary rooms with their plastered walls face the atrium and have views upon the garden.

▼傍晚景象,night view  ©Amit Geron

▼花园与门厅空间夜景,night view of the garden and entrance lobby  ©Amit Geron

▼模型,model

▼效果图,rendering

▼区位,location

▼总平面图,site plan

▼首层平面图,ground floor plan

▼标准层平面图,typical floor plan

▼剖面图,section

▼构造细节,construction detail

Architects: Chyutin Architects
Location: Ben-Gurion University. Israel.
Design team: Bracha Chyutin, Michael Chyutin, Ethel Rosenhek, Jacques Dahan
Laboratories interior: Moshly- Aldar Architects
Area: 6000 sqm
Project year: 2015
Photographs: Amit Geron, Dan Chyutin

More: Chyutin Architects 。更多关于他们:Chyutin Architect on gooood

Post a Comment

山东群英会综合走势图
天津时时彩时时彩走势 五码中持期期准 急速赛车开奖直播 天津11选5缩水软件 极速快3技巧赚钱方法 2元彩票注册送10元 大乐透开奖 足彩竞彩最新开奖结果查询 福建快3今日开奖 二肖中特期期准100准 秒速时时彩一期计划算法 福彩25选5走势图 4月24日福彩中奖号码 30天100元9码滚雪球图 幸运武林走势